Bemutatkozás

A Győr-Moson-Sopron megyei kereskedés és szerviz az Autentik Cégcsoport tagjaként több, mint 20 éve foglalkozik hivatalos márkakereskedőként gépkocsi értékesítéssel és szervizeléssel.

 

„Kipróbált csapatunk örömmel fogadta a hírt, hogy pár hét múlva a LADA márkával bővül a termékpalettánk. Kiben ne mozgatna meg kedves emlékeket ez a márkanév. Néhányan még egy-egy családi kirándulás alkalmával gyerekként ültünk az „ezerkettesünk” hátsó ülésén, néhányan pedig friss jogosítvány birtokában ablakon kikönyökölve gurultunk végig a városon. Koppány kipufogó, sportkormány, szélesített felni, utólagos középkonzol, Wunderbaum vagy éppen a Videoton hangszórók akkor, mint önálló fogalmak elengedhetetlen részei voltak „ezerkettesünknek”, „ezerötösünknek” vagy éppen „kocka Ladánknak”. Azóta felnőttünk, a LADA márka is már egy teljesen új, a mai korigényeinek megfelelő termékpalettát kínál számunkra. Egy valami azért nem változott, az új Ladákat vezetni ugyanolyan nagyszerű élmény ma is.”

 

Dr. Kenese László ügyvezető igazgató természetesen saját emlékeket is fel tud idézni, neki is van egy LADA-élménye: „még az 1980-as években történt. Megálltam tankolni a Ladámmal, a kútoszlopnál előttem állt egy osztrák úr egyik prémium márka zászlóshajójával. Kiszállt a kocsiból, majd visszaugrott, hátramenetbe kapcsolt, s alapos indítógázzal nekitolatott a kocsimnak. (Kiderült, hogy a kútoszlopon nem volt 98-as, extra benzin.) Ismét kiugrott, s nagyon őszintén, szívből sajnálva az esetet, sűrűn elnézést kért. Én is kiszállva a kocsiból biztosítottam, hogy nem történt semmi, egyáltalán nem haragszom. Ekkor már láttam, hogy az ő kocsijának csomagtartója kb. 30 cm mélységig behorpadt, a Lada eleje viszont kis festésjavítással hibátlanná tehető. Hiába, látszott az anyagminőség különbözősége...”


Ваш браузер ( )устарел. Он имеет уязвимости в безопасности и может не показывать все возможности на этом и других сайтах. Узнайте, как обновить Ваш браузер
x