• Modellek


 • << vissza
  2018. 03. 20

  Az ÖAMTC osztrák autóklub szerint a Lada Vesta a leggazdaságosabb kompakt


  Immár hatodik alkalommal díjazta az osztrák piacon új autókat az ÖAMTC, a kompakt kategória leggazdaságosabb autója a Lada Vesta lett.

  A Marcus díjakat már hat éve ítéli oda az ÖAMTC osztrák autóklub, március 18-án megtartott eseményen az osztrák piacra 2017 folyamán bevezetett 49 autómodellt vizsgáltak meg a szakértők az alapján, hogy az autóvásárlóknak milyen előnyöket kínálnak az egyes járművek. A Gazdaságosság kategóriában a fogyasztás, az értékvesztés, a fenntartási költségek és természetesen a vételár alapján mondtak véleményt a zsűritagok, ez alapján a következő autók bizonyultak a legjobbnak az egyes méretosztályokban:
  kisautók: Kia Picanto 1.0 MPI Neon
  kompaktok: Lada Vesta 1.6
  középkategória: Renault Grand Scénic Energy dCi 110 Zen
  kompakt SUV: Kia Stonic 1,25 MPI ISG Titan és Seat Arona 1,0 EcoTSI Reference
  nagy SUV: Peugeot 5008 1,6 BlueHDI 100 S&S Access
  luxuskategória: Range Rover Velar 2,0 Diesel

  Ezen kívül még a legjobb biztonsági felszerelésekkel rendelkező új típusok listáját is összeállították, a szériában adott aktív- és passzív biztonsági rendszerek alapján hozták meg a döntést:
  kisautók: Seat Ibiza és VW Polo
  kompaktok: Honda Civic
  középkategória: Kia Stinger és VW Arteon
  kompakt SUV: Skoda Karoq
  nagy SUV: Volvo XC60
  luxuskategória: Audi A8

  A 2017-es esztendő nagy újításának nem egy autótípust, hanem a Mercedes-Benz M256-os kódjelű soros hathengeres benzines motorját szavazták meg, amelynél a segédberendezéseket nem szíjjal hajtják meg és 48 V-os hibrid rendszer és elektromos légsűrítő is segíti a működését. Ezt fontos lépésnek tartják az újenergiás hajtások tekintetében, ezen kívül a károsanyag-kibocsájtást és fogyasztást is csökkenti a műszaki újítás.

  https://de-de.facebook.com/OEAMTC/videos/10156159851394804/

  Forrás : automotor.hu


  
  Ваш браузер ( )устарел. Он имеет уязвимости в безопасности и может не показывать все возможности на этом и других сайтах. Узнайте, как обновить Ваш браузер
  x